The Tiger Mafia

  • Documentary
  • 1h 30m

Undercover på det sorte marked for truede dyrearter. Ni års rystende optagelser med skjult kamera fra en livsfarlig underverden.

Undercover på det sorte marked for truede dyrearter. Ni års rystende optagelser med skjult kamera fra en livsfarlig underverden.

Fotojournalist og biolog Karl Ammann har brugt ni år på at infiltrere og dokumentere den livsfarlige underverden for salg af truede dyrearter i Asien og globalt. Resultatet er ‘The Tiger Mafia’, en rystende afsløring af et sort marked kontrolleret af krigsherrer og hardcore kriminelle, og drevet af en griskhed og kynisme, man ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig. Pelse, tænder og kød fra den udrydningstruede tiger er i høj kurs i en branche, der med naturparker og zoologiske haver som mellemled også opererer i fuldt dagslys. Ammann er imidlertid ikke den eneste, der sætter livet på spil i sin vidt forgrenede og dybdegående undersøgelse af tigermafiaens globale netværk. En film, der virkelig får én op i det blodrøde felt.

Undercover in the black market for endangered species. Nine years of shocking recordings with a hidden camera from a deadly underworld.

Director

Karl Ammann

Director

Laurin Merz

Language

English

Subtitles

No subtitles

Countries

Switzerland, Kenya

Studio

Hook Films

Bonus Content

Q&A
17m

Q&A med Laurin Merz (instruktør) og Karl Amann (instruktør)

Q&A with Laurin Merz (director) and Karl Amann (director)